بازدید مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از روند انجام عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه هشتم پارس جنوبی
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از روند انجام عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه هشتم پارس جنوبی بازدید کرد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از روند انجام عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه هشتم پارس جنوبی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از منطقه 1 پارس جنوبی، در روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه و همزمان با هجدهمین روز از آغاز عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه هشتم پارس جنوبی، آقای مهندس فرهنگ مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی (SPGC) به همراه مدیران پالایشگاه های چهارم، پنجم و ششم پارس جنوبی و مدیران بازرسی فنی و HSE این شرکت و سایر همراهان از روند انجام تعمیرات اساسی پالایشگاه هشتم بازدید نمودند.
در این بازدید گزارشی از فرآیند برنامه ریزی جهت خرید متریال، جذب نیروی انسانی، تأمین ابزار آلات و تجهیزات مورد نیاز و نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی جهت جلوگیری از انتشار ویروس Covid19 ارائه گردید.
ایشان ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در این عملیات، از شرکت اُیکو به عنوان شرکت پیشرو در بخش بهره برداری و تعمیرات در منطقه پارس جنوبی نام بردند.
آخرین اخبار
-
انجام بزرگترین تعمیرات اساسی خاورمیانه در پالایشگاه ستاره خلیج فارس
به گزارش روابط عمومی و به نقل از منطقه 1 پارس جنوبی1401/12/21
-
برگزاری نخستین سمینار تخصصی فرصت ها و چالش های ارتباط صنعت با دانشگاه با رویکرد انرژی
به گزارش روابط عمومی و به نقل از منطقه 1 پارس جنوبی1401/10/02
-
انعقاد تفاهم نامه همکاری و رونمایی از دفتر شرکت اُیکو در منطقه آزاد قشم
به گزارش روابط عمومی و به نقل از منطقه 1 پارس جنوبی1401/08/21
-
حضور معاون وزیر نفت کشور ونزوئلا در شرکت اُیکو
به گزارش روابط عمومی و به نقل از منطقه 1 پارس جنوبی1401/08/03