حضور مدیر HSE اُیکو به عنوان داور صنعتی و عضو کمیته علمی در نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق

روابط عمومی شرکت اُیکو
1396/05/07
دسته بندی خبرآرشیو اخبار 1396

به گزارش روابط عمومی اُیکو؛ آقای دکتر آرش سپهوند مدیر HSE شرکت اُیکو در نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق به عنوان داور صنعتی و عضو کمیته علمی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی اُیکو؛ آقای دکتر آرش سپهوند مدیر HSE شرکت اُیکو در نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق به عنوان داور صنعتی و عضو کمیته علمی حضور یافت. در نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق که با حضور واحد های ستادی HSE وزارت نفت، شرکت های اصلی و تابعه وزارت نفت، سازمان پدافند غیرعامل، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برگزار گردید، به شکل جامعی به  نقش فرماندهی عملیات اطفای حریق در کاهش اثرات حریق پرداخته شد. 
در این کنفرانس که در تاریخ 27 و 28 تیرماه توسط دپارتمان نفت و گاز دانشگاه علم و فرهنگ (وابسته به جهاد دانشگاهی) و در سیزده محور اصلی برگزار گردید، علاوه بر سخنرانی صاحب‌نظران و ارائه مقالات، پانل های تخصصی و کارگاه های آموزشی نیز برگزار گردید.