تولید مستمر بنزین و افتتاح فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس
به گزارش روابط عمومی شرکت اُیکو؛ امروز 10 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز میلاد فرخنده سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و روز ملی خلیج فارس، فاز نخست پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس با حضور ریاست محترم جمهور، وزیرنفت، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، جمعی از وزیران و مدیران عالیرتبه، مسئولین استان هرمزگان، مدیرعامل شرکت اُیکو و جمعی از مدیران این پروژه افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت اُیکو؛ امروز 10 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز میلاد فرخنده سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و روز ملی خلیج فارس، فاز نخست پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس با حضور ریاست محترم جمهور، وزیرنفت، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، جمعی از وزیران و مدیران عالیرتبه، مسئولین استان هرمزگان، مدیرعامل شرکت اُیکو و جمعی از مدیران این پروژه افتتاح شد.
رییس جمهور پس از آیین بهره برداری رسمی از فاز نخست پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس با حضور در جمع حاضرین ضمن تشکر از زحمات تمامی تلاشگران خاطر نشان کرد که از امروز نه تنها در تأمین بنزین خودکفا شدیم بلکه می توانیم بنزین را به کشورهای دیگر هم صادر کنیم.
در ادامه مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت با اشاره به اینکه پس از سالها تلاش در دولت های گذشته و بیش از سه سال تلاش مستمر در دولت کنونی، هم اکنون می توانیم تولید بنزین با کیفیت و اکتان بالا در پالایشگاه ستاره خلیج فارس را جشن بگیریم، گفت: راه توسعه کشور روشن است.
در این مراسم همچنین از تمام دست اندرکاران پالایشگاه ستاره خلیج فارس قدردانی کرد و گفت: از آقای وزیری هامانه چه در زمانی که وزیر نفت بودند و چه زمانی که قائم مقام بنده بودند، از آقای نعمت زاده، مدیرعامل سابق شرکت ملی پالایش و پخش، از آقایان ادیب و دادور، تمام سازندگان و اجراکنندگان طرح از جمله، شرکت تاپیکو، شرکت پالایش ستاره خلیج فارس، صندوق بازنشستگی نفت، شرکت ملی پالایش و پخش و شرکت اُیکو کمال تشکر را دارم.
سردار عبداللهی فرمانده قرار گاه خاتم الانبیاء نیز در این مراسم ابراز داشت حدود 80 درصد از تجهیزات بکارگرفته شده در این پالایشگاه ساخت داخل بوده و با همت و تلاش پیمانکاران و مشاوران و متخصصین داخلی توانستیم این پروژه ملی را علیرغم همه تحریم های ظالمانه به انجام رسانیم.
در نخستین فاز از پالایشگاه ستاره خلیج فارس، روزانه ١٢ میلیون لیتر بنزین یورو ٤، چهار و نیم میلیون لیتر گازوئیل یورو٤، یک میلیون لیتر نفت سفید یورو ٤ و یک میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر گاز مایع (الپیجی) یورو ٤ تولید می شود.
با بهره برداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس با تولید ٣٦ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ٤ و ٥، تولید بنزین در کشور به بیش از ١٠٠ میلیون لیتر در روز خواهد رسید، ضمن اینکه با در مدار قرار گرفتن تولید این پالایشگاه، ۱۴ میلیون لیتر گازوئیل به ظرفیت تولید فرآوردههای نفتی کشور افزوده خواهد شد.
پالایشگاه ستاره خلیج فارس، بزرگترین پالایشگاه جهان به لحاظ وسعت می باشد و شرکت اُیکو نیز با راه اندازی و بهره برداری این پالایشگاه عظیم نقش بسزایی را در این افتخار ملی ایفا نموده است.
آخرین اخبار
-
انجام بزرگترین تعمیرات اساسی خاورمیانه در پالایشگاه ستاره خلیج فارس
روابط عمومی شرکت اُیکو1401/12/21
-
برگزاری نخستین سمینار تخصصی فرصت ها و چالش های ارتباط صنعت با دانشگاه با رویکرد انرژی
روابط عمومی شرکت اُیکو1401/10/02
-
انعقاد تفاهم نامه همکاری و رونمایی از دفتر شرکت اُیکو در منطقه آزاد قشم
روابط عمومی شرکت اُیکو1401/08/21
-
حضور معاون وزیر نفت کشور ونزوئلا در شرکت اُیکو
روابط عمومی شرکت اُیکو1401/08/03